Vloerbekleding

Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

KOM EEN KEER LANGS IN ONZE WINKEL VOOR ONS HELE ASSORTIMENT.

Karpetten

Gegroeid uit een persoonlijke liefde voor het echt, oosters tapijt van de oprichter van Mira-Zele, Dhr Michel Leybaert, was destijds de collectie uitgegroeid tot een ware verzameling van stuk voor stuk unieke en authentieke tapijten. Vele klanten zijn nog steeds de tevreden eigenaar van zo’n uniek kunstwerk uit het Oosten! Eind jaren ’90 verdween het echt Perzisch tapijt uit het straatbeeld. In de huidige interieurs worden rustige effen tapijten gepresenteerd, kort- of langpolig, in wol, zijde, bambou … Ons aanbod hedendaagse collectie tapijten voldoet volledig aan deze trend en aan de vraag van de klant. Zowel handgeknoopte al mechanische tapijten, in zachte of felle tinten, effen of met een origineel design en dit in alle prijs klassen, maken deel uit van onze ruime collectie. Bovendien kunnen de meeste tapijten op maat vervaardigd worden, wat een perfecte aanpassing in het interieur garandeert.

Inspiratie

Vasttapijt en tapijttegels

Vasttapijt brengt sfeer, comfort en luxe in uw interieur en is verkrijgbaar in enorm veel kleuren en designs. Tapijt is een mooi product, in esthetische zin, maar zeker ook als het gaat om de fysieke kwaliteiten. Tapijt is comfortabel, warmte-isolerend en geluiddempend. Allemaal eigenschappen die in hoge mate bijdragen aan een mensvriendelijke leef- en werkomgeving. In ons assortiment werken wij zowel met natuurlijke vezels als synthetische materialen. Belangrijk bij deze keuze is het “beloop” van het tapijt, de stijl en het design, alsook het budget. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor een perfecte plaatsing van uw kamerbreed tapijt.

Inspiratie

Vinylvloerbekleding

Vinylvloerbekledingen zijn mooi door hun vele prachtige dessins en kleuren, comfortabel dankzij hun eenvoudig onderhoud en veerkracht, duurzaam dankzij de sterke toplaag en samenstelling.

Ook hier zorgt onze eigen plaatsingsdienst voor een perfecte plaatsing van uw vloerbekleding.

Inspiratie

Parket

Meerlaags parket

Meerlaagsparket of samengesteld parket is een combinatie van een midden- en onderlaag uit niet-edel hout met een bovenlaag uit echt hout van topkwaliteit. Deze parketvloeren kan u onbehandeld krijgen of reeds afgewerkt met olie of vernis. U kan ook opteren voor diverse extra voorbewerkingen: geborsteld, gerookt, verouderd, handgeschraapt…

De troeven van meerlaags parket zijn:

  • Het tand- en groefsysteem of kliksysteem van meerlaags parket maakt plaatsing gemakkelijk.
  • De samenwerking tussen drager en toplaag houdt het uitzetten en krimpen van het hout perfect onder controle.
  • Door de stabiele samenstelling kan meerlaags parket zowel zwevend als verlijmd worden geplaatst.
  • Omdat meerlaags parket op voorhand kan worden afgewerkt, verliest u geen tijd bij de plaatsing en is een vlekkeloze eindafwerking gegarandeerd.

Massief parket

Massief parket bestaat volledig uit dezelfde houtsoort. Dankzij het tand- en groefsysteem aan de 4 zijden, passen de planken van massief parket mooi in elkaar.
Massief parket vindt u bij ons in verschillende houtsoorten, stijlen, breedtes en diktes. Voor elk wat wils dus.