• Driesstraat 31-39 - 9240 Zele   |   +32 52 44 44 70   |   info@mira-zele.be
  Mira       |       Contact
 • Vloerbekleding

   

  Hoogwaardige vinylvloeren en vinyl pvc-stroken, milieuvriendelijke linoleumvloeren, vasttapijt, tapijttegels, naaldvilt, parket, … Met ons uitgebreid aanbod bieden wij voor elke toepassing de juiste vloerbekleding. Dankzij hun voortreffelijke technische eigenschappen en aantrekkelijke design zijn zij de eerste keus voor toepassingen in de woonmarkt maar ook voor openbare gebouwen, kantoren, vrijetijdscentra,…

   

  Vinylvloeren en vinyl pvc-stroken

   

  Vinylvloeren

  Vinylvloerbekledingen zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel en duurzaam! Mooi door hun vele prachtige dessins en kleuren, comfortabel dankzij hun eenvoudig onderhoud, veerkracht en warme uitstraling, duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Echt een vloer om u thuis te voelen!

  Vinylvloerbekledingen worden aangeboden op breedtes van 2, 3 en 4 meter. De geluiddempende werking van een vinylvloer maakt het interieur stiller, de vloer voelt nooit koud aan en alle collecties zijn geschikt voor vloerverwarming.

   

  Vinyl pvc-stroken of LVT-stroken

  Vinyl pvc-vloeren of LVT-stroken (Luxury Vinyl Tiles), zijn populair bij architecten én particulieren. Geen wonder, want pvc-vloeren zijn de perfecte vloerbekleding voor intensief belopen ruimtes en renovatieprojecten. Ze bieden de uitstraling van een natuurlijke houten of stenen vloer en de voordelen van het sterke en duurzame vinyl : warm aan de voeten, geluiddempend, stevig en duurzaam, gemakkelijk te installeren én onderhoudsvriendelijk!

   

  De stroken of tegels zijn verkrijgbaar in clicksysteem (ideaal voor renovatie) en in een te verlijmen versie. De vloeren zijn water-en slipbestendig (keukens en badkamers!) en zijn geschikt voor vloerverwarming.

   

  Eigen plaatsingsdienst

  Ook hier zorgt onze eigen plaatsingsdienst voor een perfecte plaatsing van uw vloerbekleding.

   
   
   
   

  Inspiratie

   

  Linoleum

   

  Linoleum wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen, 72% daarvan is herwinbaar en 43 % is recycleerbaar. Volgende eenvoudige, natuurlijke ingrediënten vormen samen linoleum : jute en vlas (jaargewassen), hars (natuurlijk continu proces), houtmeel (afvalproduct van de houtindustrie) en kalksteen (in overvloed beschikbaar).


  Wij hebben linoleum in banen en tegels en is geschikt voor elke vloer. Of u nu een kleurrijke oplossing voor een kinderkamer zoekt, een warme sfeer in uw woonkamer, een beton look voor een winkel of spelen met planken en tegels in een inkomhal, … het is allemaal mogelijk. Linoleum is mooi, praktisch, duurzaam, natuurlijk en verkrijgbaar in een ruim gamma aan kleuren en motieven. Het is een hedendaagse vloerbekleding die van blote voeten houdt, stofvrij wonen toelaat en de natuur een warm hart toedraagt!

   
   
   
   

  Inspiratie

   

  Vasttapijt en tapijttegels

   

  Vasttapijt brengt sfeer, comfort en luxe in uw interieur en is verkrijgbaar in enorm veel kleuren en designs. Tapijt is een mooi product, in esthetische zin, maar zeker ook als het gaat om de fysieke kwaliteiten. Tapijt is comfortabel, warmte-isolerend en geluiddempend. Allemaal eigenschappen die in hoge mate bijdragen aan een mensvriendelijke leef- en werkomgeving. In ons assortiment bieden wij zowel natuurlijke vezels als synthetische materialen aan. Belangrijk bij deze keuze is het “beloop” van het tapijt, de stijl en het design, alsook het budget. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor een perfecte plaatsing van uw kamerbreed tapijt en tapijttegels.

   
   
   
   

  Inspiratie

   

  Parket

   

  Meerlaags parket

  Meerlaagsparket of samengesteld parket is een combinatie van een midden- en onderlaag uit niet-edel hout met een bovenlaag uit echt hout van topkwaliteit. Deze parketvloeren kan u onbehandeld krijgen of reeds afgewerkt met olie of vernis. U kan ook opteren voor diverse extra voorbewerkingen: geborsteld, gerookt, verouderd, handgeschraapt…


  De troeven van meerlaags parket zijn:
  • Het tand- en groefsysteem of kliksysteem van meerlaags parket maakt plaatsing gemakkelijk.
  • De samenwerking tussen drager en toplaag houdt het uitzetten en krimpen van het hout perfect onder controle.
  • Door de stabiele samenstelling kan meerlaags parket zowel zwevend als verlijmd worden geplaatst.
  • Omdat meerlaags parket op voorhand kan worden afgewerkt, verliest u geen tijd bij de plaatsing en is een vlekkeloze eindafwerking gegarandeerd.

   

  Massief parket

  Massief parket bestaat volledig uit dezelfde houtsoort. Dankzij het tand- en groefsysteem aan de 4 zijden, passen de planken van massief parket mooi in elkaar.
  Massief parket vindt u bij ons in verschillende houtsoorten, stijlen, breedtes en diktes.

   
   
   
   

  Inspiratie

   

  Karpetten

   

  In de huidige interieurs worden rustige effen tapijten gepresenteerd, kort- of langpolig, in wol, zijde, bamboe … Ons aanbod hedendaagse tapijten voldoet volledig aan deze trend. U vindt bij ons zowel handgeknoopte als mechanische tapijten, in zachte of felle tinten, effen of met een origineel design en dit in alle prijsklassen. Bovendien kunnen de meeste tapijten op maat vervaardigd worden, wat een perfecte aanpassing in het interieur garandeert.

   
   
   
   

  Inspiratie