• Driesstraat 31-39 - 9240 Zele   |   +32 52 44 44 70   |   info@mira-zele.be
  Mira       |       Contact
 • Rolgordijnen & duo rolgordijnen

  Rolgordijnen: uiterst strak

  Rolgordijnen zijn praktisch en blinken uit in eenvoud! Ze combineren een strakke afwerking en hoog bedieningsgemak met een uitgebreide keuze aan stoffen, kleuren en dessins. U vindt het in onze rolgordijncollecties allemaal: transparante, lichtdoorlatende , afsluitende of verduisterende stoffen, maar ook screenstoffen en thermisch-isolerende stoffen kunnen op rolgordijnen gebruikt worden.

  Design, Easy link, XXL

  Rolgordijnen zijn zowel manueel te bedienen met een ketting als elektrisch. Er zijn standaarduitvoeringen maar ook rolgordijnen met een design afwerking. De easy-link steunen koppelen 2 tot 3 rolgordijnen aan elkaar in lijn of in hoek. Sierkoven en cassettes met zijgeleiding zorgen ervoor dat de rol niet zichtbaar is of dat het raam 100 % afgesloten wordt. Met onze XXL-versie kunnen nu ook grotere breedtes en hoogtes zonder probleem met één rolgordijn worden aangekleed. Neem vandaag nog contact met ons op als u op zoek bent naar rolgordijnen voor uw grote raampartijen!

  Rolgordijnen met screendoek

  Rolgordijnen met een screendoek voorkomen hoge temperatuurstijgingen en hinderlijke zonschittering in uw interieur. Ze zijn van heel duurzame kwaliteit, waterafstotend, rot-en schimmelvrij, vuilafstotend en UV-bestendig. Er zijn verschillende transparantiegraden waardoor u het ideale doek kan kiezen voor de juiste toepassing. Zo hebt u met een doek met een hoge transparantiegraad op een zonnige zomerdag een onbelemmerde blik op de buitenwereld terwijl de temperatuur in uw woning minder zal toenemen. In de winter houdt uw screendoek de koude van het glas buiten !
  Samenvatting functies van een screendoek:
  1. Bescherming tegen de schittering van de zon en de agressie van de UV-straling (verkleuren van meubilair)
  2. Beschermt u tegen de warmte en zonlicht overdag maar ook tegen de koude in de winter
  3. Energiebesparend
  4. Verhindert reflectie van het licht op computer- en/of televisiescherm
  5. Verschillende transparantiegraden : transparant, semi-transparant, quasi volledig verduisterend

  Rolgordijnen & duo rolgordijnen
  Rolgordijnen & duo rolgordijnen

  Duo rolgordijnen

  Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. De stof is opgebouwd uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen, bepaalt u de mate van lichtfiltering. Wij bieden u keuze uit verschillende stoffen en kleuren alsook uit verschillende streep-breedtes.

   
   
   

  Inspiratie