Rolgordijnen

Uiterst strak

Rolgordijnen zijn praktisch en blinken uit in eenvoud! Ze combineren een strakke afwerking en hoog bedieningsgemak met een uitgebreide keuze aan stoffen, kleuren en dessins. U vindt het in onze rolgordijncollecties allemaal: transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen, maar ook screenstoffen en thermisch-isolerende stoffen.

Design, Easy link, XXL

Rolgordijnen zijn zowel manueel te bedienen met een ketting als elektrisch. Er zijn standaarduitvoeringen maar ook rolgordijnen met een design afwerking. De nieuwe easy-link steunen koppelen 2 tot 3 rolgordijnen aan elkaar in lijn of in hoek. Sierkoven en cassettes met zijgeleiding zorgen ervoor dat de rol niet zichtbaar is of dat het raam 100 % afgesloten wordt. Met onze XXL-versie kunnen nu ook grotere breedtes en hoogtes zonder probleem met één rolgordijn worden aangekleed.

Duo rolgordijnen

Het duo-rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar bewegen. De stof is opgebouwd uit horizontale transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen te bewegen, bepaalt u de mate van lichtfiltering.
*Gepatenteerd veersysteem op de baleintjes.

Inspiratie