Plissé gordijnen

Een plissé gordijn?

Plissé gordijnsystemen bestaan uit een duurzaam gevouwen stof die als een harmonica gestrekt wordt bij het neerlaten. Ze geven uw interieur een strak uitzicht en zijn eveneens perfect geschikt voor de werkplek. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal uni-kleuren en dessins. Door het gebruik van verschillende materialen en deklagen worden verschillende graden van transparantie bekomen. Verduisterende plissés behoren eveneens tot de mogelijkheden.

Top-down uitvoering

Een plissé in deze uitvoering is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor een optimale privacy en voor een optimale lichtinval.

Duo-plissé

Er bestaat ook een plissévariëteit waarbij twee gevouwen stoffen in het midden met elkaar verbonden worden, waardoor er een honingraatstructuur ontstaat. Hierbij is het ook mogelijk om de optrekkoordjes in het midden te laten lopen, waardoor er geen gaatjes zichtbaar zijn in en het zonlicht nog beter geweerd wordt. De luchtzakjes in de honingraatstructuur zorgen voor goede isolerende eigenschappen.

Flexibiliteit

Plissés lenen zich uitstekend voor ramen met speciale vormen: driehoeken, hellende ramen, dakramen, lichtkoepels en verandadaken vormen geen enkel probleem voor dit veelzijdig product.

Inspiratie