Vouwgordijnen

Wat zijn vouwgordijnen?

Vouwgordijnen of American Stores bestaan uit een vlak gestikt stuk stof dat met behulp van een optreksysteem met koordjes opgetrokken kan worden. Door de baleinen die in de stof worden ingestikt, vouwt het gordijn zichzelf op tot een pakket.

Welke stoffen worden gebruikt?

Voor vouwgordijnen worden zowel glasgordijnstoffen als overgordijnstoffen gebruikt. Vouwgordijnen in een gordijnstof zijn voldoende transparant om het licht nog door te laten en het uitzicht naar buiten te garanderen. Zo vervangen de vouwgordijnen op een perfecte manier de klassieke glasgordijnen. De dikkere overgordijnstoffen laten dan weer toe om de kamer af te sluiten of uw interieur tegen de zon te beschermen.

Mira-Zele: uw vouwgordijn-specialist

Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons terecht een vouwgordijn-specialist noemen! Al vele jaren is Mira-Zele één van de grootste verdeelpunten voor Oost-Vlaanderen en omstreken mét eigen plaatsingsdienst van de kwalitatieve Inside Shadow vouwgordijnen.
Het geheim zit hem in de confectiemethode die lasergestuurd gebeurt en zo een perfecte confectie garandeert. Bovendien gaat deze confectiemethode véél sneller dan de klassieke manuele methode waardoor onze prijzen onze concurrentie vaak doen blozen! Bovendien worden al onze vouwgordijnen gemonteerd op zelfremmende systemen waarbij wij 10 jaar fabrieksgarantie geven op het systeem en de onderdelen. Onze vouwgordijnen kunnen ook voorzien worden van een motor zodat deze elektrisch bedienbaar zijn (mogelijkheid tot intergratie in uw domoticasysteem).
*Gepatenteerd veersysteem op de baleintjes.

Gratis stof

Belangrijk is ook de keuze van de stof van het vouwgordijn omdat het wel of niet geschikt zijn van de stof voor de confectie van vouwgordijnen van groot belang is! Daarom hebben wij voor onze vouwgordijnen een collectie stoffen geselecteerd die krimpvrij wasbaar zijn en die door hun stabiele structuur perfect geschikt zijn voor het vervaardigen van vouwgordijnen. Zowel transparante stoffen als gesloten stoffen zijn in deze selectie opgenomen. Door het grote succes van deze stoffen is het productieproces verder geautomatiseerd (= tijdswinst) waardoor wij vele stoffen uit deze collectie zelfs geheel gratis, of mits een kleine toeslag, bijleveren bij aankoop van een systeem + confectie.

XXL-vouwgordijnen

Vouwgordijnen worden steeds op maat gemaakt. Door onze geavanceerde techniek gaan wij moeiteloos tot breedtes van 4,20m en 5,9 m hoogte! Indien het vouwgordijn niet hoger is dan 3,20 m kunnen wij zelfs systemen bieden tot 10 m breed.

Gepersonaliseerde vouwgordijnen

Personaliseer nu uw interieur als nooit tevoren. Met de IR-technologie beschikken wij over een revolutionair concept. Op 6 verschillende, wasbare, krimpvrije stoffen van transparant tot verduisterend kunt u patronen kiezen en de kleurencombinaties ervan bepalen. De stoffen kunnen bezet worden met ultramoderne, klassieke, streep- en kindermotieven maar ook met eigen teksten of logo’s. Naast de keuze voor dessins kunt u de kamerhoge stoffen ook verkrijgen in 135 uni kleuren.

Al vele jaren is Mira-Zele één van de grootste verdeelpunten voor Oost-Vlaanderen en omstreken mét eigen plaatsingsdienst van de kwalitatieve Inside Shadow vouwgordijnen.
De jarenlange nauwe samenwerking tussen onze bedrijven zorgt voor een prima communicatie, vlotte leveringen, snelle interventie indien nodig, … hetgeen u als klant enkel maar ten goede komt!

Inspiratie