Schilderwerken

Kwaliteit & Service

Als schilderbedrijf staat Interieurinrichters Mira-Zele (Zele, Oost-Vlaanderen), ten dienste van particulieren en bedrijven. Een hoog kwalitatieve afwerking van schilderwerken en verregaande service naar onze klanten toe zijn voor ons een dagelijkse vanzelfsprekendheid! Ons team van de schilderwerken bestaat uit op-en-top geschoolde en ervaren vakmensen, geleid door zaakvoerder Patrick Van Hecke, waarbij een persoonlijke aanpak en perfecte service gegarandeerd worden. U kan bij ons niet alleen terecht voor behangwerken en schilderwerken maar ook voor de totaal(her)inrichting van uw interieur of verregaande renovatieprojecten (zie totaalprojecten).

Ontwerp en offerte

Eerst komen wij bij u aan huis om de uit te voeren werkzaamheden te bekijken en uw verwachtingen te bespreken. Nadien maken wij een afspraak in de adviesruimte van onze winkel waarbij wij u een eerste voorstel doen en keuzes maken. Daarna maken wij een (gratis) prijsofferte op die tevens een duidelijke werkbeschrijving bevat. Van zodra u uw akkoord geeft, maken wij afspraken met betrekking tot de uitvoeringsdatum en worden de keuzes definitief vastgelegd.

Persoonlijk advies

Aanbod

Door ons complete aanbod van verf, behang, raamgarnering, vloerbekleding, … neemt u met ons de kortste weg naar een totaal nieuw interieur! Door onze diversiteit aan producten en diensten kunnen wij uw interieur in zijn totaliteit vorm geven, waarbij alles haarfijn op elkaar wordt afgestemd en gecombineerd. Hierbij houden wij uiteraard rekening met de reeds aanwezige elementen en de stijl van uw woning. Door het groot aanbod aan behangboeken en stoffen in onze winkel onderscheiden wij ons qua keuze aan materialen en merken sterk van onze collega’s die geen toonzaal of winkel bezitten. Bovendien wordt uw project mee begeleid en opgevolgd door onze interieurvormgever.

Opvolging

Tijdens de uitvoering van de schilderwerken komt zaakvoerder Patrick Van Hecke regelmatig zelf langs om de evolutie van de schilderwerken op te volgen. Dit om een efficiënte vooruitgang van de werkzaamheden te garanderen. Door zijn frequente bezoeken is ook een goede en gemakkelijke communicatie met u verzekerd.

Inspiratie

Onze merken

Herbol 1
Farrowball
Rewall
Quatro
Boss
Sikkens
Sigma
Trimetal
Cuprinol
Avis
Flamant
Novita
Ciranova
Cws
Motip