Paneelgordijnen

Wat zijn paneelgordijnen en hoe werkt het?

Een vrij nieuwe evolutie in de raamdecoratie zijn de paneelgordijnen of Japanse panelen. Met paneelgordijnen wordt een moderne look gerealiseerd doordat de stoffen strak afwerkt worden, zonder plooien. Ze komen het best tot hun recht aan brede ramen. De panelen worden met klittenband aan paneelwagens bevestigd die rijden in een sporenrail. Het aantal sporen is afhankelijk van het aantal panelen en de paneelverdeling. De bediening gebeurt met een trekstang of met een trekkoord. Onderaan worden de panelen verzwaard met een verzwaringslat. Eventueel kunnen onderverdelingen worden ingestikt waarin baleintjes worden gestopt zoals bij de vouwgordijnen.

Welke stoffen en materialen worden gebruikt ?

Voor de paneelgordijnen worden vooral glasgordijnstoffen gebruikt. Vele doeken die we aanbieden als rolgordijnen of verticale lamellen zijn ook als paneelgordijn te verkrijgen – bijzonder handig als in één ruimte verschillende raamgarneringstypes dienen gecombineerd te worden.

Mira-Zele: uw vouwgordijn-specialist

Door onze jarenlange ervaring mogen wij ons terecht een vouwgordijn-specialist noemen! Al vele jaren is Mira-Zele één van de grootste verdeelpunten voor Oost-Vlaanderen en omstreken mét eigen plaatsingsdienst van de kwalitatieve Inside Shadow vouwgordijnen.
Het geheim zit hem in de confectiemethode die lasergestuurd gebeurt en zo een perfecte confectie garandeert. Bovendien gaat deze confectiemethode véél sneller dan de klassieke manuele methode waardoor onze prijzen onze concurrentie vaak doen blozen ! Bovendien worden al onze vouwgordijnen gemonteerd op zelfremmende systemen waarbij wij 10 jaar fabrieksgarantie geven op het systeem en de onderdelen. Onze vouwgordijnen kunnen ook voorzien worden van een motor zodat deze elektrisch bedienbaar zijn (mogelijkheid tot intergratie in uw domoticasysteem) .
*Gepatenteerd veersysteem op de baleintjes

Gratis stof

Belangrijk is ook de keuze van de stof van het vouwgordijn omdat het wel of niet geschikt zijn van de stof voor de confectie van vouwgordijnen van groot belang is ! Daarom hebben wij voor onze vouwgordijnen een collectie stoffen geselecteerd die krimpvrij wasbaar zijn en die door hun stabiele structuur perfect geschikt zijn voor het vervaardigen van vouwgordijnen. Zowel transparante stoffen als gesloten stoffen zijn in deze selectie opgenomen. Door het grote succes van deze stoffen is het productieproces verder geautomatiseerd (= tijdswinst) waardoor wij vele stoffen uit deze collectie zelfs geheel gratis, of mits een kleine toeslag, bijleveren bij aankoop van een systeem + confectie.

XXL-vouwgordijnen

Vouwgordijnen worden steeds op maat gemaakt. Door onze geavanceerde techniek gaan wij moeiteloos tot breedtes van 4,20m en 5,9 m hoogte ! Indien het vouwgordijn niet hoger is dan 3,20 m kunnen wij zelfs systemen bieden tot 10 m breed.

Gepersonaliseerde vouwgordijnen

Personaliseer nu uw interieur als nooit tevoren. Met de IR-technologie beschikken wij over een revolutionair concept. Op 6 verschillende, wasbare, krimpvrije stoffen van transparant tot verduisterend kunt u patronen kiezen en de kleurencombinaties ervan bepalen. De stoffen kunnen bezet worden met ultramoderne, klassieke, streep- en kindermotieven maar ook met eigen teksten of logo’s. Naast de keuze voor dessins kunt U de kamerhoge stoffen ook verkrijgen in 135 uni kleuren.

Al vele jaren is Mira-Zele één van de grootste verdeelpunten voor Oost-Vlaanderen en omstreken mét eigen plaatsingsdienst van de kwalitatieve Inside Shadow vouwgordijnen.
De jarenlange nauwe samenwerking tussen onze bedrijven zorgt voor een prima communicatie, vlotte leveringen, snelle interventie indien nodig, … hetgeen u als klant enkel maar ten goede komt !