Zelf schilderen

Herbol kwaliteitsverf

Doordat wij niet enkel verf verkopen aan onze klanten, maar zelf dagelijks in ons schilderbedrijf onze verven gebruiken, hebben wij bij Mira-Zele er alle belang bij te kiezen voor een verfmerk van uitstekende kwaliteit! Met Herbol hebben wij het beste van het beste in huis:

  • Een kwaliteitsverf waarbij alle producten volledig conform de nieuwe milieuwetgeving zijn.
  • Verkrijgbaar in alle kleuren via onze mengmachine (direct mee te nemen).
  • 100% waarborg van de kwaliteit, de dekkracht en de duurzaamheid van onze verven, ook na aankleuring.
  • Uniek verdeelpunt aan particulieren voor Oost-Vlaanderen.
  • Technische bijstand voor het oplossen van al uw verfproblemen.

Tevreden klanten

De tevredenheid van onze klanten bevestigen ons dagelijks dat onze kwalitatieve producten dé stap zijn naar duurzame en mooie afwerkingen. Wij horen dan ook vaak de terechte opmerking : ” Wie Herbol verf kent, wil nooit meer met een andere verf schilderen”.

Compleet aanbod

Omdat fabrikanten van verf zich vaak specialiseren in producten voor typische verftoepassingen, hebben wij het beste van volgende fabrikanten van verf in ons aanbod opgenomen:

Herbol: het gehele vakmangerichte productengamma van verf op voorraad met o.a. meerdere types muurverven voor binnen, gevelverven en gevelproducten, synthetische en watergedragen lakken, …

Volgende Herbolproducten zijn in onze winkel in voorraad:
Herbidur Satin, Zenit PU 03, Innenweiss Classic color en Classic supercolor soft, Plafolite, Putzgrund, Zenit Grund, Hydroprimer, Schnellschleifgrund Aqua , Herbolux Grund ZQ, Herbolux Vorlack ZQ, Herbolux Aqua Pu mat, Herbolux Aqua Pu satin, Herbolux Pu satin ZQ, Venti 3Plus satin ZQ, Protector, Offenporig-Prodecor ZQ, Kunststoff-Siegel, PU-siegel Satin, Holz Siegel Aqua mat, Multigrund SB, Hydrophob SB Transparent, Herboflex-Armierungsbasis, Herboflex Gum, Herboflex-Finish mat, Herboflex Finish Seidenmatt.
Alle andere producten van Herbol: vandaag besteld, morgen geleverd!

Sikkens: houtbeschermingsproducten/beits met uitstekende duurzaamheid

CWS Unigrund: Hoogwaardige grondlaag en voorlak voor binnen en buiten

Ciranova: afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren

Flamant: sfeer en trendsetter qua kleur in de hedendaagse Vlaamse woonkamer

Rewah: kalk- en kaleiverven

Flamant

Stap binnen in de wereld van Flamant!

Ontdek de inspirerende verfcollectie van Flamant, een selectie authentieke tinten, voor een harmonieuze decoratie van uw muren. De 128 unieke schakeringen uit de collectie hebben elk hun eigen verhaal. De rijke variatie in kleuren laat zich prachtig combineren, voor de creatie van elegante contrasten of zachte ton-sur-toneffecten. De collectie biedt een gevarieerde keuze aan kleuren en afwerkingen, van intens mat tot glamoreus glanzend, met kwaliteiten voor een stijlvolle decoratie van alle oppervlakken in huis, zowel binnen als buiten. Laat u vervoeren door de verhalen van de Flamantverfcollectie en creëer een kleurrijke, warme thuis!

Geef je wanden een natuurlijke uitstraling met kalkverf!

Wil je jouw binnenmuren op een originele, maar toch milieuvriendelijke manier aanpakken? Dan is kalkverf een echte aanrader.
Kalkverf is één van de oudst bestaande verfsoorten en zoals de naam doet vermoeden is het een 100% procent natuurlijke verf die gemaakt wordt op basis van kalk en water. Bovendien is het niet duur en kan je er heel creatief mee uit de hoek komen.

Je kan kalkverf aanbrengen door middel van verschillende technieken. Daardoor kan je met één verf verschillende kamers verschillende tint- en structuurschakeringen geven, door te spelen met laagdiktes, kwaststrepen en overlappingen. Welke techniek je ook toepast, kalkverf geeft je wanden authenticiteit met een natuurlijke en minerale uitstraling, een uitzicht dat niet te evenaren is met andere verf.

Kalkverf Aanbrengen

Kleuradvies, OOK aan huis!

U vindt bij ons echter niet alleen kwalitatieve verf, maar ook ideeën over kleur, want weten welke verf op welke ondergrond hoort, is vakkennis, maar weten welke kleur een ruimte het meest tot zijn recht laat komen, is een mix van kennis en gevoel!

In onze winkel geven wij gratis advies over kleurgebruik in uw woning. Indien gewenst komt onze kleuradviseur bij u thuis(*) en helpt u op weg bij het kiezen van dé mooiste kleuren voor uw interieur, aangepast aan uw stijl en persoonlijkheid. Onze kleuradviseurs werken met kleurkaarten waarbij de kleuren geselecteerd worden door een internationaal team van trendwatchers en verfspecialisten. Door het uitgekiende ontwerp van onze waaiers kan je muur- en lakkleuren voor binnen en buiten eenvoudig op elkaar afstemmen. Zo worden foute kleurcombinaties resoluut naar het verleden verwezen!
Met onze verfmachine maken wij probleemloos alle kleuren van de meest in de handel zijnde verfmerken: Herbol, Sikkens, Flamant, Farrow &Ball, Sherwin Williams, Trimetal, Levis, Boss paints, NCS, Ral, …

* tegen vergoeding van € 80 – u ontvangt 4 aankoopbons van € 20 – één bon in te ruilen per aankoop van € 100– actie enkel geldig binnen een straal van 25 km rondom Zele.

Inspiratie

Onze merken

Herbol 1
Farrowball
Rewall
Quatro
Boss
Sikkens
Sigma
Trimetal
Cuprinol
Avis
Flamant
Novita
Ciranova
Cws
Motip