Squid

Wat is ‘Squid’?

Squid is een transparante stof waar je overdag door naar buiten kan kijken, maar die de inkijk naar binnen sterk verhindert en je dus de nodige privacy bezorgt. Het is een zelfklevende stof die je zonder enige vorm van ophangsysteem heel gemakkelijk op je raam bevestigt. Squid is geweven uit polyester garens, maar heeft een zeer natuurlijke uitstraling. Het wordt aangeboden in vijf verschillende kleuren: Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock. 

Squid wordt niet snel vuil. Als het doek wat stoffig wordt, kan je met een vochtig microvezeldoekje het stof afnemen. Ook stofzuigen met een borstel is perfect mogelijk. Het wordt aangeboden op rollen van 130 cm breed. De lengte bepaal je zelf.

Squid zelf installeren?

Squid zelf installeren is kinderspel. Volg onze handleiding en je bent zo klaar. Om grote oppervlakken te bekleven ben je best met z’n tweeën. Koop een stuk Squid dat iets groter is dan je raam en snij de overtollige stukjes af met een scherp (breek-)mes. Het kan eenvoudig van het raam gehaald worden zonder permanente lijmresten achter te laten. Bovendien kan je het verschillende keren opnieuw kleven. Maakte je een fout tijdens de installatie? Haal Squid simpelweg van je raam af en probeer het nog eens!

SQUID PLAATSEN VOOR KLEINE EN NORMALE OPPERVLAKTEN

SQUID PLAATSEN VOOR GROTE OPPERVLAKKEN

Inspiratie