Totaalprojecten

Totaal-inrichtingsbedrijf

Wat begon als een schilderbedrijf is uitgegroeid tot een totaal-inrichtingsbedrijf waarbij van in het begin van de werken gestart wordt met het volledige eindplaatje voor ogen nl. een functioneel interieur, alles mooi op elkaar gecombineerd, compleet af! Wij zorgen niet alleen voor de schilder- en behangwerken en het plaatsen van nieuwe raamgarnering of verlichting, maar vernieuwen ook bepleistering, plaatsen gyproc wanden en plafonds, vervangen of vernieuwen uw keuken of badkamer, de elektriciteit, het sanitair, de verwarming, plaatsen ramen en vloeren, parket, maatmeubilair enz. Wij werken waar nodig samen met uitstekende vakmensen en coördineren uw gehele project.

Eén aanspreekpunt

Wij staan dagelijks in voor de goede communicatie tussen de verschillende vakmensen zodat de werken in een minimum van tijd kunnen uitgevoerd worden, alles mooi op elkaar aansluitend. Alle aspecten van de totaalrenovatie van uw woning worden vooraf grondig met u doorgenomen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij de werken correct inschatten, niet alleen naar prijs maar ook naar tijdsbestek. Ook na de oplevering blijft U van onze uitstekende service genieten, want tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!

Het mooiste van oud én nieuw!

Met een totaalrenovatie van Mira-Zele combineert u het mooiste van oud en nieuw. We zorgen ervoor dat de authentieke elementen van uw woning, die u graag bewaard wil zien, perfect in harmonie zijn met het moderne comfort dat we door onze totaalrenovatie naadloos integreren. Uw woning ziet er na onze totaalaanpak subliem uit én u realiseert meteen een mooie meerwaarde op de huizenmarkt! Vaak investeert u bovendien niet alleen in het verhogen van uw wooncomfort maar wordt uw woning ook energievriendelijker!

Afspraak maken?

Plant u renovatiewerken? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren indien u op zoek bent naar een betrouwbare aannemer voor verbouwingen, schilderwerken, … kortom de totale (her)inrichter van uw interieur! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Inspiratie