Kunst aan de muur

Behang opnieuw in!

De trend, dat behang een heropleving kent, zet zich door! Stilistische motieven, geometrische vormen, maar ook klassieke tekeningen verbreken de stilte aan de muren en geven je interieur een persoonlijke uitstraling. Modern, barok, retro, vintage, kinderbehang, posters… Het aanbod is enorm. Er wordt gespeeld met textuur, schaduw, contrast en glansgraad. Dit alles zorgt voor verrassende effecten. Vaak wordt slechts één muur in de ruimte behangen en gaat deze dan fungeren als accentmuur. Tip voor wie de allerlaatste trends in interieurinrichting volgt: durf opnieuw kiezen voor een behang op alle muren!

Behangspeciaalzaak

Al sinds het prille begin van Mira-Zele, zijn wij wijd in de omgeving gekend als behangspeciaalzaak, en momenteel zelfs één van de grootste speciaalzaken van Oost-Vlaanderen! Ons assortiment omvat alle soorten muurbekleding: vliesbehang, afwasbare vinylmuurbekleding, textielbehang, overschilderbare muurbekleding… Momenteel is er keuze uit honderden verschillende behangboeken. We bieden materialen aan in elke stijlgroep en prijsklasse zodat elkeen iets vindt dat aansluit bij zijn smaak, interieur en budget. Ontdek bij ons ook de allernieuwste X-large muurposters en ons allernieuwste 3D behang!

Gepersonaliseerd interieur!

Gepersonaliseerd behang

Welkom in de wereld van het digitaal behang. Met ons Mr Perswall-aanbod kan u thuis via het internet een persoonlijk beeld (foto) opladen of een Mr Perswallbeeld personaliseren. De wandposter wordt op uw gewenste maat gemaakt en ligt een 2-tal weken later bij ons in de winkel op jou te wachten. Neem een kijkje op www.mrperswall.be en ontdek de vele mogelijkheden! In onze winkel kan u in onze boeken de kwaliteit van de posters bekijken.

Leveringstermijnen

Bestellingen uit behangboeken worden gemiddeld binnen 1 à 2 werkdagen geleverd. Afsnijdingsproducten en sommige buitenlandse collecties worden binnen de 8 werkdagen geleverd. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze (kan ook op afspraak)! Onze behangboeken mogen ook steeds vrijblijvend door u meegenomen worden, zodat u rustig thuis uw keuze kan maken.

High end wandbekleding

Op zoek naar een behang dat klasse uitstraalt aan uw muren? Maak dan kennis met onze “high end wandbekleding”! Door het combineren van materialen en structuren en het toepassen van geavanceerde druktechnieken slagen ontwerpers erin om wandbekleding te produceren met nieuwe designs, vaak met onverwachte visuele effecten, in subtiele kleuren, vaak van natuurlijke materialen … U vindt in onze winkel ook collecties van beroemde ontwerpers/architecten zoals de Italiaanse architect Simone Micheli of het Belgische modehuis Maison Martin Margiela. Wandtextiel wordt voornamelijk geleverd op grotere breedtes (90 cm) en wordt op afsnijding geleverd: u neemt dus enkel het aantal meters behang dat u nodig hebt! Kom naar onze toonzaal en aanschouw de schoonheid van deze speciale wandbekleding collecties!

Driedimensionale wandpanelen

Een totaal nieuwe, uiterst moderne vorm van wandbekleding zijn onze driedimensionale wandpanelen in polyurethaan. Met deze wandpanelen gaan we nog een stap verder in onze passie voor decoratie ! Ze creëren niet alleen een attractieve ruimtelijke sfeer, maar kunnen ook heel gericht accenten aanbrengen en hebben tevens een isolerende functie. De panelen zijn in verschillende designs verkrijgbaar, zijn eenvoudig te plaatsen en zijn reeds voorzien van een grondlaag waardoor ze enkel nog een eindlaag verf dienen te krijgen.

Zelf behangen

Kan ik zelf behangen?

Behangen moeilijk? Niet met het nieuwe vliesbehang! Vliesbehang weerstaat aan schokken, krassen en scheuren, is maatvast en wordt super gemakkelijk geplaatst. Na het aanbrengen van lijm op de muur, wordt het vliesbehang onmiddellijk in het lijmbed geplaatst, zonder inweektijd. Een behangtafel hoeft niet meer! Tevens verbergt het vliesbehang oneffenheden, het overbrugt scheuren, is vaak afwasbaar en moeilijk ontvlambaar. Wij bieden u verschillende collecties vliesbehang aan in allerlei stijlen, effen of met tekeningen. Vaak zijn deze behangsels naderhand overschilderbaar.

Waar moet je op letten als je zelf wil behangen?

Toch maar laten behangen ?

Ons schilder- en decoratiebedrijf staat tot uw dienst! Je verneemt meer op deze site op “schilderwerken” en “totaalprojecten

Neem contact met ons op!

Inspiratie

Onze merken

Logo Arte 1
Hookedonwalls
Logo Casamance Vierkant 1
Romo
Designsofthetime
Khroma
Guymasureel
Texdecor
Ddept
Campaert
Flamant
Koroseal
Origin
Logo Elitis
Logo Live In
Logo Jab
Logo Chivasso