• Driesstraat 31-39 - 9240 Zele   |   +32 52 44 44 70   |   info@mira-zele.be
  Mira       |       Contact
 •  

  Overgordijnen

   

  Sfeermakers

  Overgordijnen zorgen voor de decoratieve afwerking van uw interieur en zijn echte sfeermakers. Maar, ze bieden uiteraard ook privacy door het weren van licht en geluid van buitenaf. Ook verbeteren ze de akoestiek in grotere ruimtes, die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken.

  Voor elke interieurstijl

  Voor een klassiek interieur hebben wij bij Mira-Zele een ruime keuze in weelderige en zware stoffen zoals zijde, velours, damast…. Voor een landelijke stijl is er een grote keuze in natuurlijke stoffen zoals katoen en linnen. Voor een modern interieur bieden wij een groot aantal subtiele stoffen aan, al dan niet met moderne prints, transparant of in-betweens (lichtdoorlatende stoffen maar niet transparant).

  Vele afwerkingen en ophangsystemen

  Ook aan afwerkingsmogelijkheden is er keuze te over : plooihaken, ingestikte plooien, zeilringen, ripple fold lint of waveplooi… In ons eigen confectieatelier worden uw overgordijnen met de grootste zorg geconfectioneerd. Overgordijnen kunnen opgehangen worden aan een rail aan het plafond of aan roedes aan de muur. Uiteraard bieden wij ook hierin enorm veel mogelijkheden in diverse stijlen. In onze toonzaal zijn de diverse ophangsystemen ruim tentoongesteld.

  Extra technische eigenschappen

  Door het gebruik van speciale vezels of extra behandelingen kunnen stoffen speciale eigenschappen krijgen zoals krimpvrij of strijkvrij, wasbaar, verduisterend, zonwerend, brandvertragend of acclimatiserend. Men kan de functie van een stof ook veranderen door ze te voorzien van een verduisterende voering om een verduisterend effect te krijgen of met een standaard voering die de overgordijnen tegen langdurige blootstelling aan het licht beschermen. Groot is ook ons aanbod in kamerhoge stoffen die naadloos aan het raam kunnen verwerkt worden.

   

  Zelf uw stof ontwerpen!

  Maak een afspraak

   

   

  Zelf uw stof ontwerpen!

  Personaliseer nu uw interieur als nooit tevoren. Met de IR-technologie beschikken wij over een revolutionair concept. De collectie bestaat u verschillende wasbare, krimpvrije stofsoorten, van transparant tot verduisterend, die telkens in 80 unikleuren te krijgen zijn. Online kan u een design kiezen en vervolgens de kleuren gaan aanpassen aan de verschillende settings. De keuze in tekeningen is groot : er zijn ultramoderne en klassieke tekeningen, bloemetjes, streep- en kindermotieven maar ook eigen teksten of logo’s behoren tot onze mogelijkheid. Nadat je creatief aan de slag bent gegaan, kan je een staal van je ontwerp bestellen zodat je jouw zelf ontwikkelde stof eerst kan zien vooraleer ze te bestellen. Deze zelfontworpen stoffen kunnen bovendien niet enkel geconfectioneerd worden tot overgordijnen, er kunnen ook vouwgordijnen of paneelgordijnen in gemaakt worden.

   
   
   
   

  Inspiratie