• Driesstraat 31-39 - 9240 Zele   |   +32 52 44 44 70   |   info@mira-zele.be
  Mira       |       Contact
 •  

  Buitenzonwering

   

  Doeltreffend

  Een goede buitenzonwering leidt tot een spectaculaire daling van de zoninstraling. Je houdt de warmte tegen nog voordat ze zich via het raam in de woning kan verspreiden. Zo kan je aanzienlijk besparen op je koeling en/of airconditioning. Bovendien krijgt je interieur geen overdadig zonlicht en beschermt ze zo je meubilair, behang, gordijnen,… tegen verkleuring.

  Zonneschermen

  Zonneschermen (ook wel zonnetenten genaamd) zijn de gedroomde zonwering voor uw terras: verkrijgbaar in verschillende breedtes en met een grote uitval zodat u volop van uw terras kan genieten. Al onze zonneschermen kunnen manueel of elektrisch bediend worden! Net zoals bij de elektrische binnenzonwering werken wij enkel met de kwalitatieve motoren en geautomatiseerde oplossingen van Somfy.

  Buitenscreens

  Een screen is een vlak hangende zonwering. Buitenscreens werken ongeveer hetzelfde als een rolluik. Het doek glijdt tussen de twee geleiders naar beneden. Buitenscreens voorkomen grote temperatuurstijgingen en hinderlijke schitteringen bij sterke lichtinval. Deze voordelen maken de toepassing van buitenscreens in woonhuizen steeds populairder. Kiezen voor buitenscreens is kiezen voor een prima oplossing als zon- en warmtewering met een moderne toets.
  Buitenscreens houden het zonlicht tegen en de warmte buiten. Binnen is het dus altijd aangenaam koel en heerst de schaduw. Door toepassing van glasvezeldoek wordt warmte en zonlicht tot 88% gereflecteerd, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Door de verticale montage is het ook bijzonder effectief bij een laagstaande zon.

   
   
   
   
   

  Inspiratie