• Driesstraat 31-39 - 9240 Zele   |   +32 52 44 44 70   |   info@mira-zele.be
  Mira       |       Contact
 •  

  Vouwgordijnen

   

  Wat zijn vouwgordijnen?

  Vouwgordijnen of American Stores bestaan uit een vlak gestikt stuk stof dat met behulp van een optreksysteem met koordjes opgetrokken kan worden. Door de baleinen die in de stof worden ingestikt, vouwt het gordijn zichzelf op tot een pakket.

  Welke stoffen worden gebruikt?

  Voor vouwgordijnen worden zowel glasgordijnstoffen als overgordijnstoffen gebruikt. Vouwgordijnen in een gordijnstof zijn voldoende transparant om het licht nog door te laten en het uitzicht naar buiten te garanderen. Zo vervangen de vouwgordijnen op een perfecte manier de klassieke glasgordijnen.
  De dikkere overgordijnstoffen laten dan weer toe om de kamer af te sluiten of uw interieur tegen de zon te beschermen.

  Mira-Zele: uw vouwgordijn-specialist

  Al vele jaren is Mira-Zele één van de grootste verdeelpunten voor Oost-Vlaanderen en omstreken mét eigen plaatsingsdienst van kwalitatieve Belgische vouwgordijnen. De jarenlange nauwe samenwerking met onze leveranciers zorgt voor een prima communicatie, vlotte leveringen, snelle interventie indien nodig, … hetgeen u als klant enkel maar ten goede komt!


  Onze vouwgordijnen worden lasergestuurd geconfectioneerd waardoor een perfecte confectie gegarandeerd is. Bovendien gaat deze confectiemethode véél sneller dan de klassieke manuele methode waardoor onze prijzen onze concurrentie vaak doen blozen!


  Extra troeven van onze vouwgordijnen :
  • Montage op een zelfremmend systeem
  • 10 jaar fabrieksgarantie op systeem en onderdelen
  • Gepatenteerd veersysteem op de baleinen
  • Knoopsgaten aan het einde van de tunnel zodat de baleinen zonder probleem in-en uit het systeem kunnen gehaald worden om de stores te reinigen
  • Mogelijkheid om de stores te voorzien van een Somfy-motor zodat deze elektrisch bedienbaar zijn (zie automatisatie raamgarnering)

  Gratis stof

  Naast een goede mechaniek is ook de keuze van de stof heel belangrijk bij een vouwgordijn! Uiteraard moet ze mooi passen bij uw interieur maar… niet elke stof is zomaar geschikt voor de confectie van vouwgordijnen! Daarom hebben wij voor onze vouwgordijnen een collectie stoffen geselecteerd die vaak krimpvrij wasbaar zijn en die door hun stabiele structuur perfect geschikt zijn voor het vervaardigen van vouwgordijnen. Zowel transparante stoffen als gesloten stoffen zijn in deze selectie opgenomen. Door het grote succes van deze stoffen is het productieproces verder geautomatiseerd (= tijdswinst) waardoor wij vele stoffen uit deze collectie zelfs geheel gratis, of mits een kleine toeslag, bijleveren bij aankoop van een systeem + confectie.

  XXL-vouwgordijnen

  Vouwgordijnen worden steeds op maat gemaakt. Door onze geavanceerde techniek gaan wij moeiteloos tot breedtes van 4,20m en 5,9 m hoogte! Indien het vouwgordijn niet hoger is dan 3,20 m kunnen wij zelfs systemen bieden tot 10 m breed, zelfs zonder verticale naden!

   

  Gepersonaliseerde vouwgordijnen

  Maak een afspraak

   

   

  Gepersonaliseerde vouwgordijnen

  Personaliseer nu uw interieur als nooit tevoren. Met de IR-technologie beschikken wij over een revolutionair concept. De collectie bestaat uit verschillende wasbare, krimpvrije stofsoorten, van transparant tot verduisterend, die telkens in 80 unikleuren te krijgen zijn. Online kan u een design kiezen en vervolgens de kleuren gaan aanpassen aan de verschillende settings. De keuze in de tekeningen is groot: er zijn ultramoderne en klassieke tekeningen, bloemetjes, streep- en kindermotieven maar ook eigen teksten of logo’s behoren tot onze mogelijkheid. Nadat je creatief aan de slag ben gegaan, kan je een staal van je ontwerp bestellen zodat je jouw zelf ontwikkelde stof eerst kan zien vooraleer ze te bestellen. Deze zelfontworpen stoffen kunnen bovendien niet enkel geconfectioneerd worden tot vouwgordijnen: er kunnen ook gewone (over)gordijnen of paneelgordijnen in gemaakt worden.

   
   
   
   

  Inspiratie