• Driesstraat 31-39 - 9240 Zele   |   +32 52 44 44 70   |   info@mira-zele.be
  Mira       |       Contact
 •  

  Velux-raamgarnering

   

  Perfecte pasvorm

  Voor de dakvensters van het merk Velux, bieden wij een uitgebreid gamma aan raamdecoratie door Velux zelf ontwikkeld. Doordat de raamdecoratie van de raamfabrikant zelf komen, passen deze perfect op uw veluxramen.

  Types

  Er zijn verschillende types velux-raamdecoratie, elk met hun eigen decoratieve effect en isolerende karakteristieken. Voor de ramen in hellende daken zijn er plissé-vouwgordijnen, rolgordijnen, verduisteringsgordijnen in cassettesystemen (DKL), horizontale jaloezieën en nieuw in het gamma de elegante plooigordijnen. De zomertijd kom je zonder insecten door met het Velux-muggengaas dat eenvoudig aan de binnenkant kan geplaatst worden. Voor de buitenzijde zijn er rolluiken en zonneschermen in screen. De rolluiken zijn eenvoudig elektrisch te bedienen op zonne-energie!

  Eenvoudig zelf te plaatsen!

  Door het eenvoudige Pick & Click systeem van Velux kunt u probleemloos de raamdecoratie vastklikken in het raam. Liever laten plaatsen? Dat kan uiteraard ook! Door hiervoor beroep te doen op onze eigen plaatsingsdienst!

  Velux-raamgarnering
   
   
   

  Inspiratie