• Driesstraat 31-39 - 9240 Zele   |   +32 52 44 44 70   |   info@mira-zele.be
  Mira       |       Contact
 •  

  Window Shopping

   

  Onze werkwijze

  Vakmanschap staat centraal in ons bedrijf. De functionaliteit van de raamgarnering is voor elk raam anders. Zo dienen bv. slaapkamers verduisterd te kunnen worden, vragen ramen aan de straatzijde om inkijk overdag te vermijden en willen we in onze veranda’s wel zicht op de tuin behouden terwijl we de hinderlijke stralen van de zon én ook de warmte buitenhouden… De keuze van het type raamgarnering in een aangepaste kleur aan het interieur vraagt dus om deskundig advies. Daarom begeleiden wij u graag bij het uitzoeken van het type raamgarnering, stoffen en materialen om te komen tot de concrete uitwerking van de raamdecoratie in uw interieur.

  Winkelbezoek

  Vaak vragen wij u eerst bij ons in de winkel langs te komen. Eventueel handig is dat u bij dit bezoek de +/-maten van uw ramen mee hebt, of een plan of wat fotomateriaal. Zo kunnen wij ons de situatie het best voorstellen. Onze medewerkers nemen met u samen uw plannen of maatopnames door en laten u kennismaken met de mogelijkheden aan raamgarneringstypes die bij uw smaak en interieur passen. Zij beantwoorden alle technische vragen en tonen u stoffen, materialen, kleuren ….

  Maten opnemen en prijsoffertes

  Hebt U tijdens uw winkelbezoek uw keuze gevonden, dan kunnen wij aan de hand van de door u zelf opgenomen maten, of de maten op het plan, al een eerste prijsindicatie opmaken. U kan ook steeds enkele stalen meenemen naar huis. Wenst u verder op deze eerste offerte in te gaan, dan maken wij een afspraak voor het opnemen van de maten aan huis. Na de opmeting krijgt u de definitieve prijsofferte. Dit alles gebeurt uiteraard gratis en geheel vrijblijvend

   

  Op uw vraag kunnen wij ook eerst bij u aan huis komen om maten op te nemen om nadien een keuze in onze winkel te komen maken.

  Confectie en plaatsing

  Als u akkoord bent met de offerte worden de stoffen en benodigdheden besteld en wordt de confectie in ons atelier ingepland. Als uw raamdecoratie klaar is, krijgt u een telefoontje zodat u uw bestelling kan komen ophalen of spreken wij een datum af dat uw raamgarnering door ons wordt geplaatst. De totale levertijd tussen het opmeten en het plaatsen bedraagt zo’n 4 à 5 weken afhankelijk van de voorraad van de gekozen stoffen.

   

  Duurzame kwaliteit

  Vraag een offerte

   
   

  Onze producten

   
   
   

  Raamgarnering voor iedereen!

  Raamgarnering voor iedereen: met dit zinnetje kunnen wij bij Mira-Zele onze doelstelling heel eenvoudig samenvatten! Of u nu een hypermodern of juist een klassiek interieur hebt, ons aanbod is zo compleet dat wij in elke stijl en prijsklasse raamgarnering aanbieden.

  Welke kiezen?

  Onze constante zoektocht naar nieuw en vernieuwing, het constant opvolgen van technische evoluties en onze jarenlange ervaring maakt dat wij u correct kunnen helpen bij de keuze van het type raamgarnering voor uw woning. Kleuren, stoffen, combinaties van materialen en texturen worden getoond en besproken waarbij de functionaliteit van de raamgarnering niet uit het oog wordt verloren.

  Hoe verloopt de productie?

  In ons eigen confectieatelier wordt uw raamgarnering met de grootste zorg geconfectioneerd. Voor de raamdecoratiesystemen zoals verticale lamellen, jaloezieën, rolgordijnen, … werken wij enkel samen met fabrikanten die zich door de jaren heen hebben bewezen als trouwe partners waarbij wij vernieuwende technologie, ruim aanbod, correcte service na verkoop en een commerciële prijsstelling als selectienorm hanteren.

  Offerte en eigen plaatsingsdienst

  Wij maken U steeds vrijblijvend een offerte, meten gratis aan huis de exacte confectiematen en plaatsen vakkundig al uw raamgarnering. Indien u bij uw bezoek aan onze winkel uw bouwplan of eventueel zelf opgenomen maten meebrengt, kunnen wij alvast een eerste prijsindicatie opmaken. Bij akkoord komen wij zelf (geheel gratis) de exacte confectiematen opnemen!

  Automatisatie

  Vraag een offerte

  Gebruiksgemak

  Automatisatie van raamgarnering neemt meer en meer aan belang toe. Niet alleen het gebruiksgemak telt maar ook zaken als inbraakpreventie en doelgericht gebruik van uw zonwering worden meer en meer als extra pluspunt opgesomd! U regelt op afstand de opening en de sluiting van uw raamdecoratie zonder uit uw zetel te komen. U kan al uw toepassingen tegelijkertijd bedienen, maar ook afzonderlijk. Uw raamdecoratie gaat automatisch omhoog en omlaag, zelfs als u niet thuis bent.

  Somfy

  Vrijwel alle raamgarnering is te automatiseren. De bediening van uw geautomatiseerde raamgarnering kan met een afstandsbediening maar kan ook geïntegreerd worden in uw domoticasysteem.
  Wij gebruiken voor de automatisatie van onze raamgarnering enkel motoren van Somfy. Deze zijn wereldwijd ook te vinden in garagepoorten, hekkens, zonnetenten, buitenscreens… De betrouwbare Somfy-motor geeft u de garantie van een duurzaam gebruik en ongestoorde besturing van uw raamgarnering, wat van de “goedkopere” Chinese motoren die door B-merken worden gebruikt, niet altijd kan gezegd worden!

  TaHoma

  Wil u uw raamgarnering van uw woning automatisch besturen maar hebt u geen domoticasysteem in uw woning? Geen probleem! Graag stellen wij u het TaHoma-systeem van Somfy voor. Elektrische rolluiken, zonwering, licht, verwarming, garagedeur of hek, … sluit ze aan op TaHoma en bedien met uw smartphone of tablet, wanneer en waar u maar wilt, vanuit huis of onderweg! TaHoma maakt het controleren van uw woning comfortabeler, veiliger en zuiniger. Het gebruiksvriendelijke systeem ‘connect’ helemaal bij onze steeds modernere manier van leven.

   
   
   

  Onze merken

   
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie
  Raamdecoratie