• Driesstraat 31-39 - 9240 Zele   |   +32 52 44 44 70   |   info@mira-zele.be
  Mira       |       Contact
 • Wij zijn Mira. Wie bent u?

  Wij zijn Mira, maar wie bent u? Een interieur is persoonlijk, een deel van uw DNA, een beeld van uw karakter. Wij bij Mira richten ons op uw interieurnoden. Geen verzacht stijladvies, maar op maat gesneden advies die u als klant centraal plaatst. Uw interieur, uw smaak! … en dat is net onze goesting! Een warme welkom bij Mira.

  Schilderwerken

  Als schilderbedrijf staat interieurinrichters Mira-Zele (Zele, Oost-Vlaanderen) ten dienste van particulieren en bedrijven. Een hoog kwalitatieve afwerking van schilderwerken en verregaande service naar onze klanten toe, zijn voor ons een dagelijkse vanzelfsprekendheid!

   

  Ons team bestaat uit op-en-top geschoolde en ervaren vakmensen, geleid door zaakvoerder Patrick Van Hecke.

   

   Doordat wij niet alleen een schilderbedrijf zijn, maar ook een behangspeciaalzaak en raamgarneringspecialist (met ruime toonzaal!), bieden wij u een enorme keuze aan materialen aan die tot één harmonieus geheel worden samengevoegd. Alles mooi op elkaar gecombineerd !

  Totaalprojecten

  Eén aanspreekpunt voor uw totale renovatie!

   

  Uw volledige woning professioneel laten verbouwen en renoveren met slechts één enkel aanspreekpunt? Dat kan met het team van Mira – Zele! Wij hebben ervaring in het realiseren van totaalprojecten met een hoge afwerkingsgraad!

   

  Als interieurspecialist zijn wij uw enige aanspreekpunt en verzorgen wij zowel de schilder- en behangwerken, vernieuwen van bepleistering of gyprocwerken, vervangen of vernieuwen van keuken of badkamer, elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij, ramen en vloeren, parket, enz.

  Raamdecoratie

  Raamgarnering voor iedereen: met dit zinnetje kunnen wij bij Mira-Zele onze doelstelling heel eenvoudig samenvatten! Of u nu een hypermodern of juist een klassiek interieur hebt, ons aanbod is zo compleet dat wij in elke stijl en prijsklasse raamgarnering aanbieden.

   

  Onze constante zoektocht naar nieuw en vernieuwing, het constant opvolgen van technische evoluties en onze jarenlange ervaring maakt dat wij u correct kunnen helpen bij de keuze van het type raamgarnering voor uw woning.

  Kleuren, stoffen, combinaties van materialen en texturen worden getoond en samen met u besproken waarbij de functionaliteit van de raamgarnering niet uit het oog wordt verloren!

  Behang

  Al sinds het prille begin van Mira-Zele zijn wij wijd in de omgeving gekend als behangspeciaalzaak en momenteel zelfs één van de grootste speciaalzaken van Oost-Vlaanderen! Ons assortiment omvat alle soorten muurbekleding. Er is keuze uit honderden verschillende behangboeken.

   

  We bieden materialen aan in elke stijlgroep en prijsklasse zodat elkeen iets vindt dat aansluit bij zijn smaak, interieur en budget. Ontdek bij ons ook de allernieuwste X-large muurposters en de mogelijkheden van gepersonaliseerd behang door digitaal printen!

   

  Kom gerust een keer langs om ons assortiment te bekijken. Ons personeel staat u bij met professioneel advies.

  MI-RA

  Binnenhuisinrichting Mira-Zele koestert bijna 50 jaar traditie in interieurinrichting en schilderwerken. Sinds de winkel in 1969 opgericht werd door MIchel- en RAchel Leybaert-Baert, zijn wij een vertrouwd begrip geworden in de regio Oost-Vlaanderen, maar ook ver daarbuiten. De huidige zaakvoerders, dochter Els Leybaert en echtgenoot Patrick Van Hecke, bouwden de zaak verder uit. Patrick legde zich toe op de aanneming van de schilder- en totaalrenovatieprojecten en het aanbod technische raamgarnering, terwijl Els de bezieler is van het ruime aanbod aan mooie stoffen en behang en het eigen confectieatelier.

  Duurzaam woonplezier

  Passie voor het vak en oog voor kwaliteit vormen de rode draad doorheen onze geschiedenis. Wij leggen de lat hoog, niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze partners in materialen, design en productie met als resultaat een garantie van duurzaam woonplezier voor onze klanten.

  Totaalaanbod

  Vandaag staat Interieurinrichters Mira-Zele voor een totaalaanbod. Elk seizoen steken wij onze collecties in een nieuw kleedje, met de recentste trends in interieurdesign als bron van inspiratie. Wij slagen er in uw interieur tot een harmonieus geheel te maken met verf met extra warmte, behang in ontelbare nuances en stoffen met expressie: het beste van 3 werelden!

  Een sterk team

  Een team van ervaren en gemotiveerde medewerkers begeleiden u in onze winkel bij het maken van de juiste keuze. De schilders van ons eigen schilderbedrijf zorgen op professionele wijze voor de totaalinrichting en renovatie van uw interieur. In het eigen atelier omringen onze naaisters uw bestelling met de grootste zorg. Herstofferen van uw oud meubel kan in onze afdeling zetelgarnering.